Přeskočit na hlavní obsah

Pátý BIKER WEEKEND byl slabý, bohužel :-(

Kemp Krokodýl už popáté hostil motorkáře z různých koutů. Oproti loňsku však zel prázdnotou a na vystupující kapely pařila jen skupinka dětí. Možná pro nízkou účast se letos nekonaly ani soutěže.
I když se organizátoři snažili a počasí také přálo, bohužel v sobotu večer, kdy akce měla vyvrcholit, se bavila asi dvacítka lidí.


Nevíme, co se dělo v pátek večer (my dorazili v sobotu po 11té), ale zřejmě se hodně ejchuchovalo, protože obsluha kuchyně byla dost unavená. I když se blížilo poledne, párky a guláš byly studené a polévka se teprve vařila. Venku seděli hladoví a nedočkaví hosté. Bohužel nevyšlo ani grilování. Kýta na rožni byla také studená - a to během celého odpoledne, což nasvědčovaly i stoly, kde zůstávaly zbytky. Na topinky s masovou směsí se zase čekalo příliš dlouho. Oproti loňsku byla strava trochu nevychytaná a to přitom účast byla slabá. Proto jsme zvolili nabídku nedaleké pizzerie, která zachránila nejen naši partu, ale i další.

Projížďku jsme letos neabsolvovali. Cesty v okolí a rychlost účastníků nepřejí našim třem kolám. O to víc jsme se mohli věnovat našim přátelům, kteří také zůstali v kempu. Michalovi se líbila Nukleární hovada. Možná si kluci připadali blbě, že sál byl prázdný, ale venku byla lepší slyšitelnost. Radku zase nadchla turnovská Anarchia.





A vypůjčené fotografie od Pavla Hlavatého