Přeskočit na hlavní obsah

Biker Weekend 4 v kempu Krokodýl

25.- 27.5. se konal Biker Weekend 4 v kempu Krokodýl. Je to kousek od Jíčína, tak jsme si řekli, že se vyvětráme na víkend a pozname nové lidi. Našemu odjezdu samozřejmě předcházelo vyletnění triku, abychom nedělali ostudu. Mišák kolem stroje běhal a pulíroval, až házel prasátka po okolí (trike, ne Mišák :).
Asi kolem 8 ráno jsme vyrazili. První zastávka nás čekala hned v Poděbradech na samoobslužné Benzíně u kruháče. Tu doporučujeme, cena je příznivější, než na klasické Benzině a kvalita paliva nám plně vyhovuje.

Příjezd a ubytování na jedničku

Asi po 40 minutách, do kterých jsme započítali i zastávku v konzumu na nakoupení zásob, jsme zdárně dorazili do kempu  Krokodýl. Kemp je sympaticky odloučen od centra, takže jsme v něm nikoho nerušili.

Při příjezdu do kempu nás přivítali u brány a podali jasné info o pruběhu akce a noclehu. Podle reakce jsme usoudili, že se jim náš stroj líbil. Pár jedinců ho šlo ze zajímavosti okounout a padlo i několik otázek. To samozřejmě potěší.

Ubytování v chatkách s výhledem na výběch koz, ovcí a koní jak na "Sausforku u Bobiho Jujinga" nadchlo naši Amy a vůbec jí nevadilo, že noční běsnění nám řve přímo proti dveřím. Chválena budiž kuchyně, která jídla připravovala chutná a našla se i varianta pro dítě (a nešlo oklasický smažák, hranolky či párek, ale o chutné pečené kuřátko s brambory).


Spanilka moc drncavá

Spanilou jízdu moc komentovat nechceme, pro naše tři kola byla vybrána trasa plná výmolů a dost jsme litovali, že jsme se na ni vydali. V okolí jsou daleko lepší možnosti se projet a nedrncat. Chyběla nám také zastávka na některém z náměstí, kterými jsme projížděli, abychom udělali společnou fotku.

Postupně přijížděli další a další stroje a kemp se začal plnit burácejícími monstry, mezi nimž se objevili i naši známí z našeho bydliště, což nás potěšilo.


Noví kámoši tříkolkáři

Klasické zábavy jako jsou soutěžní disciplíny, večerní běsnění a popíjení jsme se neúčastnili. Raději jsme si vyměňovali zkušenosti s novými kamarády z řad trikerů Yvčou a Oldou, kteří nám ten večer dělali společnost. Dorazili na vyšperkované modré tříkolce s luxusním přívěsem s předstanem. Bylo na nich vidět, že jsou již znalí a uměli si připravit pohodlné kempování. Později se přidali i jejich známí.

Na  večerním programu zabrnkaly kapely Diesel, Enola Gay, Anarchia, Houpací kůň a Na Knop Company.

Shrnutí: Akce komorního typu, vzato jako celek paráda. Doufáme v dalšší ročníky.